Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87imka-e-njeriut
"çimka e njeriut," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


çimka e njeriut

EMRI LATINISHT

Cimex lectularius

Emërtime të tjera
çimrra, çimçi, çymçi, pulina, pulika, tartabiqja

Fotografia
Bedug001 by Jiří Humpolíček. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Bedug001.jpg#/media/File:Bedug001.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87imka-e-njeriut
"çimka e njeriut," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016