Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87imka-e-lakr%c3%abs
"çimka e lakrës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


çimka e lakrës

EMRI LATINISHT

Eurydema ornata

Emërtime të tjera
breshka e lakrës

Fotografia
Eurydema.ornata by James Lindsey at Ecology of Commanster. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Eurydema.ornata.jpg#/media/File:Eurydema.ornata.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87imka-e-lakr%c3%abs
"çimka e lakrës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016