Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87imka-e-l%c3%abpjet%c3%abs
"çimka e lëpjetës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


çimka e lëpjetës

EMRI LATINISHT

Coreus marginatus

Emërtime të tjera

Fotografia
Coreus marginatus 20050816 388 part. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Coreus_marginatus_20050816_388_part.jpg#/media/File:Coreus_marginatus_20050816_388_part.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87imka-e-l%c3%abpjet%c3%abs
"çimka e lëpjetës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016