Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87imka-e-jonxh%c3%abs
"çimka e jonxhës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


çimka e jonxhës

EMRI LATINISHT

Adelphocoris lineolatus

Emërtime të tjera

Fotografia
Gemeine Wiesenwanze (Lygus pratensis). Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Gemeine_Wiesenwanze_(Lygus_pratensis).jpg#/media/File:Gemeine_Wiesenwanze_(Lygus_pratensis).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87imka-e-jonxh%c3%abs
"çimka e jonxhës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016