Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87imka-e-gjelb%c3%abr
"çimka e gjelbër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


çimka e gjelbër

EMRI LATINISHT

Netta rufina

Emërtime të tjera

Fotografia
Netta rufina m2. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Netta_rufina_m2.jpg#/media/File:Netta_rufina_m2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87imka-e-gjelb%c3%abr
"çimka e gjelbër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016