Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87imka-e-drithrave
"çimka e drithrave," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


çimka e drithrave

EMRI LATINISHT

Eurygaster austriacus

Emërtime të tjera
çimka austriake

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87imka-e-drithrave
"çimka e drithrave," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016