Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87ika-e-verdheme
"çika e verdheme," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


çika e verdheme

EMRI LATINISHT

Acrocephalus palustris

Emërtime të tjera
bilbilthi i verdhemë, bilbilthi i kënetave

Fotografia
Marsh Warbler (Acrocephalus palustris) (2) by Ken Billington – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Marsh_Warbler_(Acrocephalus_palustris)_(2).jpg#/media/File:Marsh_Warbler_(Acrocephalus_palustris)_(2).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87ika-e-verdheme
"çika e verdheme," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016