Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87erri
"çerri," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


çerri

EMRI LATINISHT

Tubulanus annulatus

Emërtime të tjera
carcamini, cercami, carkakeqi, cinxami, çoçri, ferraku, ferrësi, triceli, tricla, camerli, cermlini, cicami, toroza, ferrc gjymsazog, gjysamigjysazog, zog ferremandse

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87erri
"çerri," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016