Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87erdhukla
"çerdhukla," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


çerdhukla

EMRI LATINISHT

Melanocorypha calandra

Emërtime të tjera
çerdhukulla

Fotografia
Bereşe by Dûrzan cîrano – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Bere%C5%9Fe.jpg#/media/File:Bere%C5%9Fe.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87erdhukla
"çerdhukla," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016