Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87eliku-me-rripa
"çeliku me rripa," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


çeliku me rripa

EMRI LATINISHT

Aphanius fasciatus

Emërtime të tjera

Fotografia
Aphanius fasciatus male by Etrusko25 – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Aphanius_fasciatus_male.jpg#/media/File:Aphanius_fasciatus_male.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87eliku-me-rripa
"çeliku me rripa," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016