Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87eliku-laraman
"çeliku laraman," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


çeliku laraman

EMRI LATINISHT

Aphanius dispar

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87eliku-laraman
"çeliku laraman," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016