Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87eku-vetullbardh%c3%ab
"çeku vetullbardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


çeku vetullbardhë

EMRI LATINISHT

Saxicola rubetra

Emërtime të tjera

Fotografia
Saxicola rubetra am by Artur Mikołajewski – Own work. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Saxicola_rubetra_am.jpg#/media/File:Saxicola_rubetra_am.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87eku-vetullbardh%c3%ab
"çeku vetullbardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016