Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87eku-kok%c3%abzi
"çeku kokëzi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


çeku kokëzi

EMRI LATINISHT

Saxicola torquata

Emërtime të tjera
pikthi çekan

Fotografia
African Stonechat RWD by Dick Daniels (http://carolinabirds.org/) – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:African_Stonechat_RWD.jpg#/media/File:African_Stonechat_RWD.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87eku-kok%c3%abzi
"çeku kokëzi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016