Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87akalli
"çakalli," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


çakalli

EMRI LATINISHT

Canis aureus

Emërtime të tjera

Fotografia
Golden Jackal, Serengeti by D. Gordon E. Robertson – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Golden_Jackal,_Serengeti.jpg#/media/File:Golden_Jackal,_Serengeti.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87akalli
"çakalli," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016