Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87afka-sqeplug%c3%ab
"çafka sqeplugë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


çafka sqeplugë

EMRI LATINISHT

Platalea leucorodia

Emërtime të tjera
çafka sqeplugë, skjepluga

Fotografia
Eurasian Spoonbill-2 by Andreas Trepte – Own work. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Eurasian_Spoonbill-2.jpg#/media/File:Eurasian_Spoonbill-2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87afka-sqeplug%c3%ab
"çafka sqeplugë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016