Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87afka-e-verdh%c3%ab
"çafka e verdhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


çafka e verdhë

EMRI LATINISHT

Ardeola ralloides

Emërtime të tjera
çapka e verdhë

Fotografia
Ardral by Pierre DalousCamera location43° 15′ 38.8″ N, 1° 39′ 44.7″ EView this and other nearby images on: OpenStreetMap – Google Earth – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ardral.jpg#/media/File:Ardral.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87afka-e-verdh%c3%ab
"çafka e verdhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016