Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87afka-e-p%c3%abrhime
"çafka e përhime," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


çafka e përhime

EMRI LATINISHT

Ardea cinerea

Emërtime të tjera
çapka e përhime, gatëza e përhime, gata e përhime, çajmja e përhime, çapëthimja, çapa e përhime, boroviqi

Fotografia
2013.08.04.-20-Ladenburg-Graureiher by Andreas Eichler. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:2013.08.04.-20-Ladenburg-Graureiher.jpg#/media/File:2013.08.04.-20-Ladenburg-Graureiher.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87afka-e-p%c3%abrhime
"çafka e përhime," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016