Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87afka-e-kuqerreme-2
"çafka e kuqerreme," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


çafka e kuqerreme

EMRI LATINISHT

Ardea purpurea

Emërtime të tjera
çapka e rrushit

Fotografia
Ardpur2 by Pierre Dalous – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ardpur2.jpg#/media/File:Ardpur2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87afka-e-kuqerreme-2
"çafka e kuqerreme," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016