Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87afka-e-bardh%c3%ab-e-vog%c3%abl-2
"çafka e bardhë e vogël," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


çafka e bardhë e vogël

EMRI LATINISHT

Egretta garzetta

Emërtime të tjera
çapka e bardhë e vogël, gatëza e bardhë e vogël, gata e bardhë e vogël, gelca e bardhë e vogël, çapkëbardha e vogël, çajma e bardhë e vogël

Fotografia
Lukuba Seidenreiher by Ikiwaner (talk) – Own work. Licensed under GFDL 1.2 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Lukuba_Seidenreiher.jpg#/media/File:Lukuba_Seidenreiher.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87afka-e-bardh%c3%ab-e-vog%c3%abl-2
"çafka e bardhë e vogël," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016