Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87afka-e-bardh%c3%ab-e-madhe-2
"çafka e bardhë e madhe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


çafka e bardhë e madhe

EMRI LATINISHT

Egretta alba

Emërtime të tjera
çafka e bardhë e madhe, gatëza e bardhë e madhe, gata e bardhë e madhe, çapkëbardha e madhe, çajma e bardhë e madhe

Fotografia
Great Egret-27527-2 by Ken Thomas – KenThomas.us(personal website of photographer). Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Great_Egret-27527-2.jpg#/media/File:Great_Egret-27527-2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87afka-e-bardh%c3%ab-e-madhe-2
"çafka e bardhë e madhe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016