Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87afk%c3%ablorja-bishtverdh%c3%ab-2
"çafkëlorja bishtverdhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


çafkëlorja bishtverdhë

EMRI LATINISHT

Bombycilla garrulus

Emërtime të tjera
kaçubla

Fotografia
Bombycilla garrulusII by Andreas Trepte – Own work. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Bombycilla_garrulusII.jpg#/media/File:Bombycilla_garrulusII.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87afk%c3%ablorja-bishtverdh%c3%ab-2
"çafkëlorja bishtverdhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016